Selecteer een pagina

Over mij

______

 

Mijn naam is Micha van Rheden en ik ben ervaren houding- en zit instructrice. Ik heb mijn Centered Riding diploma behaald en inmiddels geef ik al een aantal jaar clinics door heel Nederland en privé les in Malden (Nijmegen) en omgeving. Hierbij focus ik op houding en zit, maar neem ik ook een stukje balans/rechtrichten van het paard mee zodat jullie samen optimaal kunnen presteren en genieten! Op mijn website deel ik veel kennis door middel van blogs en ook op mijn Instragram vind je veel handige tips, do’s en don’ts en video’s om jouw houding en zit te optimaliseren.

Naast het lesgeven werk ik als marketeer. Toen ik voor het merk ANKY werkte, kwam ik in contact met Jill Huijbregts en maakte we samen een video cursus ‘Houding en zit’ voor haar platform Team by Jill. Onderaan de pagina lees je meer over deze samenwerking.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? In deze blog lees je alles over veelvoorkomende houding en zit problemen en waar ik jou mee kan helpen. Wil je meer informatie of gewoon even overleggen? Je kunt mij bereiken op:

info@dressagevision.nl of Whatsapp naar 06 10 56 8810.

 

Mijn missie

Ruiters, maar ook instructeurs en juryleden bewust maken van wat een goede houding en zit precies is. 

Er bestaan veel misvattingen omtrent een goede houding en zit. Ik zie vaak dat uitgedrukte hakken en ruiters met een holle rug die naar achter hangen als ‘mooi’ gezien worden, maar dat is niet effectief en gezond voor jou als ruiter en de communicatie met en gezondheid van je paard. 

Team By Jill

Toen ik door mijn werk met Grand Prix ruiter Jill Huijbregts in contact kwam, merkte we snel dat we dezelfde visie op paardrijden delen. In de clinics die zij wekelijks geeft komt zij veel houding en zit problemen tegen, maar ze wist nooit hoe ze die moest oplossen. Jill was net een trainingsplatform begonnen en houding en zit bleek een populair onderwerp. Toen zijn we samen een videoreeks voor Team By Jill begonnen, niet alleen de leden reageerden positief maar ook Jill was blij dat zij de ruiters in haar clinics beter met hun houding en zit kan helpen. Meld je hier aan bij Team By Jill.