Selecteer een pagina

Reviews

Hier lees je reviews van ruiters die bij mij een houding- en zitles, basis- dressuurles of clinic hebben gevolgd! Wil jij ook een les?

Bekijk de mogelijkheden

“Micha is een hele fijne en rustige instructrice. Ik heb 1x les genomen van haar bij mijn verzorgpaard en ik heb echt ontzettend veel geleerd! Ik geef echt heel erg veel om dit paard en wil natuurlijk dat alles goed gaat want zelf heb ik daar minder zicht op. Alles waar ik tegen aan liep hebben we behandeld en nu kan ik daar weer mee verder oefenen. Wel weet ik al zeker dat als ik nog een keer les bij mijn verzorgpaard wil dat ik voor haar kies.Dit is vooral omdat ze mij gewoon een heel stuk verder heeft geholpen en dat al met 1 les. Ik kan zien dat ze zeker weet waar ze het over heeft en dat is echt wel iets wat ik in een instructrice zoek. Ook kijkt ze niet alleen naar het rijden en hoe het paard loopt, maar ook naar hoe jij zit en hoe het hoofdstel en zadel zitten. Hierdoor kwamen er wat dingetjes naar boven die ik van andere instructrices nog nooit had gehoord. Al met al had ik een hele fijne les waar ik heel erg van heb genoten en zeker voor herhaling vatbaar.”

- Robin de Vries

“Ik heb bij Micha mee mogen rijden in een clinic op Paardenyoutubers live event. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten (ik had al wel wat filmpjes van haar en Jill Huijbrechts op YouTube gezien) en ik ging dus zonder verwachting de ‘les’ in. Ik vind dat Micha hele fijne tips kan geven die je net even nodig hebt om beter te zitten. De oefeningen die we moesten doen legde ze met geduld uit en op een hele fijne manier… Lees hier verder. Ook na de clinic maakte ze nog tijd voor ons vrij om vragen te stellen. Ze wilt heel graag haar kennis delen en dat doet ze op een leuke manier met oefeningen die je niet dagelijks doet! Zelfs nu de clinic is geweest geeft ze mij nog adviezen etc. wat ik erg kan waarderen! Zeker een aanrader als je op een leuke en effectieve manier aan je houding en zit wil werken!”

- Jasmijn Odink